VERİ GİZLİLİĞİ

Tofaş’a verdiğiniz tüm kişisel verileriniz yapmış olduğunuz işlemlerle ilgili bilgileriniz, Tofaş’ın size fayda sunabilmesi, ticari elektronik ileti gönderilebilmesi, size özel kampanyalar tasarlanabilmesi, anket veya telesatış uygulamaları, araştırma, planlama, veri işleme, istatistiki analizler gibi amaçların gerçekleştirilebilmesi için Tofaş tarafından işlenecektir. Sağlanacak faydalar, elektronik ticari ileti ve bilgilendirmeler için kişisel verileriniz kullanılarak telefon, kısa mesaj, sms, mms, video, e-posta, mektup gibi kanallardan Tofaş tarafından size sunulacaktır. Tüm kişisel verileriniz ve Tofaş, Tofaş bayi, yetkili satıcı, servislerinde yapmış olduğunuz işlemlerle ilgili bilgileriniz yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda; Tofaş, internet ortamında dijital pazarlama yapılmasını sağlayan her türlü uygulamaya ve platforma, pazar araştırma firmalarına, analitik veri işleme hizmetleri veren firmalara, bu firmaların şube, acente ve franchise’larına, ayrıca bu şirketlerin altyapı sağlayıcılarına ve hizmet aldığı diğer şirketlere (gönderi şirketi, çağrı merkezi, danışmanlar gibi) aktarılabilecek ve bu kişilerce yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi için işlenebilecektir. Kişisel verileriniz farklı platformlar arasında da aktarılabilecek ve bu platformlarda yer alan kişisel verileriniz birleştirilerek işlenebilecektir.

Platformlar kapsamında hangi verilerinizin bulunduğunu öğrenme, yanlış olan verilerinizin düzeltilmesini ve sizinle iletişime geçilmesine engel olunmasını talep etme hakkınız bulunmaktadır. Bu taleplerinizi ücretsiz ve kolaylıkla ulaşabileceğiniz www.fiat.com.tr'den iletebilirsiniz.

Zaman zaman, web-sitemize güncellenmiş versiyonlar yükleyerek iş bu metin değiştirilebilir. Değiştirilen herhangi bir metin için tarafınıza bildirimde bulunulmayacaktır. Bu değişikliklerden haberdar olmak için web-sitelerimizi sık sık ziyaret etmenizi öneririz.